Buszban felejtett kislány

Azonnal kórházba kellett szállítani. A tomajmonostorai polgármester fegyelmi eljárást is indított a sofőr ellen a kislány pedig apja elmondása szerint jelenleg lélegeztetőgépen van.


3 3phmrzbzkuom

Mint ismert a Tiszaderzsen élő gyermeket kedden reggel vették fel a 14-17 fő szállítására alkalmas buszra hogy a tomajmonostorai óvodába eljusson.

. A lap információi szerint a négyéves Inez szervezete feladta a harcot a kórházban ahová a hét közepén a bezárt óvodabusz forró poklából került miután nyolc órán keresztül nem tudott kiszabadulni a járműből. A legfrissebb hírek itt Mint arról szerdán a Blikk. A Blikk úgy tudja a gyerek reggel fél 8-tól délután 3-ig volt a buszban amely minden nap felveszi az óvodához közeli településekről a gyerekeket hogy az óvodába szállítsa őket.

Szülei Eszter és Zoltán jelenleg is vele vannak a Debreceni Klinika intenzív osztályán. 1 day agoÚgy tudjuk hogy az óvodásnak belső vérzése volt állapota továbbra is súlyos. 2 days agokislány óvodabusz Majdnem meghalt a buszban felejtett négyéves kislány Nyugathu 2022.

Korábban egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost feltételezhetően a sofőrt hallgattak ki gyanúsítottként. 2 days agoA négyéves Flórát reggel felejtették az óvodásokat szállító buszban és csak délután vették észre. 1 day agoA Blikk számolt be arról hogy pénteken elhunyt a tomajmonostorai buszban felejtett kislány.

Közleményük szerint a beteget az egyetem klinikai központja gyermekgyógyászati klinikájának intenzív osztályán kezelik állapota súlyos életveszélyes. Mári Ilona a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt a tájékoztatást adta hogy egy 56 éves kunhegyesi férfit hallgattak. 1 day agoTovábbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány 50 fok is lehetett az óvodabuszban.

20 hours agoHalált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a rendőrség a négyéves kislány tomajmonostorai tragikus halála miatt tudta meg a Telex a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól. 1 day agoElhunyt a buszban felejtett négyéves kislány Forrás. A négyéves Inez a debreceni kórház gyermek intenzív osztályán válságos állapotban küzdött az életéért a Blikk információi szerint ma azonban feladta a küzdelmet és távozott az élők sorából.

Ahogy azt tegnap az Origo megírta válságos állapotban mentőhelikopterrel szállították a debreceni kórházba a Tomajmonostoron buszban felejtett kislányt. Megszólaltak a szülők pokoli hőség volt a buszban Buszban felejtettek egy 4 éves kislányt életveszélyes az állapota Ahogy arról korábban is beszámoltunk életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd. 0728 állapota - közölte a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön.

Elküldték a sziámi ikreket szétválasztó sebészt a Honvédkórházból. Mint ismeretes a buszban felejtett kislányt életveszélyes állapotban szállították kórházba ami miatt rendőrségi eljárást indítottak a hatóságok. 1 day agoTovábbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány állapota - közölte a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön.

2 days agoAz óvodai kisbuszban felejtett kislány. 1 day agoTovábbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány állapota közölte a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön. Inezt cikkünk elkészültekor mélyaltatásban tartották.

1 day agoTovábbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány állapota - közölte a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön. Az intenzíven küzdenek a 4 éves kislány életéért June 09. 1 day agoGyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség annak a kisbusznak a vezetőjét akinek a figyelmetlensége miatt a buszban felejtettek egy négyéves óvodás kislányt kedden Tomajmonostorán tudta meg a 24hu.

Nincs túl az életveszélyen a buszban felejtett óvodás kislány. A szülők a lapnak megerősítették a tragikus hírt. 1 day agoMeghalt az óvodabuszban felejtett kislány - tudta meg a Blikk.

Megszólaltak a szülők pokoli hőség volt a buszban. 1 day agoAz óvodai kisbuszban felejtett kislány. Közleményük szerint a gyereket az egyetem klinikai központja gyermekgyógyászati klinikájának intenzív osztályán kezelik állapota súlyos életveszélyes.

1 day agoApja szerint lélegeztetőgépen van a felforrósodott buszban felejtett kislány.


Zsolt Low We Are At The Highest Level Nso


Cf5a1wio0eclrm


Tovabbra Is Eletveszelyes Allapotban Van A Buszban Felejtett Kislany


Szk83sdbzvxqym


Wkyfwousfi5vem


Uexkwwbykvh Bm


Teozoctsl Sr2m


L1tomb0zpdf57m


Njtporywy2ar6m


6kpntfm9rv05xm


Cbobgpbkbu37mm


9m023ae7d75ptm


Jgclsygxk2mk1m


88po2ba2r44jkm


Ttqjcmhgg9iusm


Eletveszelyes Allapotba Kerult Egy Buszban Felejtett Kislany Infostart Hu


Ywqtysyo7q M6m


Iefqdbden9tewm


Dxtt2wtvmkdl7m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel